معماری

معماری

معماری

معماری

دانلود بررسی اصول گودبرداری پاورپوینت

فهرست مطالب: دانلود بررسی اصول گودبرداری پاورپوینت

تاریخ ایجاد 17/10/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 50   قیمت: 6100 تومان     تعدادمشاهده  1


پاورپوینت اصول گودبرداری
 
 
 
بخشی از مطالب:.
 
گودبرداری به چند منظور انجام می‌شود، که از دلایل اصلی آن می‌توان به رسیدن عمق و خاک سفت (خاک بکر) اشاره کرد. گود برداری نوعی کار ژئوتکنیکی محسوب می‌شود .
 
موضوع گودبرداری و طراحی و اجرای سازه های نگهبان در مهندسی عمران دارای گستره وسیعی است و نیاز به بررسی ها و مطالعات و ملاحظات ژئوتکنیکی، سازه ای ، مواد و مصالح، تکنولوژیکی و اجرایی و اقتصادی و اجتماعی دارد. در نتیجه می توان گفت که انتخاب روش مناسب بستگی به جمیع شرایط تأثیرگذار دارد و می توان در شرایط مختلف، به صورت های گوناگونی باشد. از سوی دیگر، تئوری ها و روش های اجرایی گود برداری و سازه های نگهبان، هم مبتنی بر اصول تئوریک و هم متأثر از ملاحظات اجرایی و تجربی، توأماً است.
 
پایدارسازی جداره های گودبرداری به صورتها و روشهای مختلفی صورت می گیرد که از جمله آنها به روشهای : مهار سازی (anchorge) ، دوخت به پشت (tie back) ، دیواره دیافراگمی (diaphragm wall) ، مهار متقابل (reciprocal support) ، اجرای شمع (piling) ، سپر کوبی (sheet piling) ، و اجرای خرپا (truss construction) اشاره نمود.
 
۲- انواع روشهای پایدارسازی گود
 
۲-۱- روش مهار سازی
 
در این روش، برای مهار حرکت و رانش خاک، با استفاده از تمهیداتی خاص، از خود خاک های دیواره کمک گرفته می شود. ابتدا در حاشیه زمینی که قرار است گودبرداری شود، در فواصل معین چاههایی حفر می کنیم. عمق این چاهها برابر با عمق گود به اضافه ی مقداری اضافه برای شمع بتنی انتهای تحتانی این چاهها است.
 
پس از حفر چاهها، در درون آنها پروفیل های شکل یا شکل قرار می دهیم. به منظور تأمین گیرداری و مهاری کافی برای این پروفیل ها، انتهای پروفیل ها را به میزان ۰٫۲۵ تا ۰٫۳۵ عمق گود، پایین تر از رقوم کف گود در درون بخش شمع ادامه می دهیم و در انتهای پروفیل ها نیز شاخکهایی را در نظر می گیریم.
 
سپس، شمع انتهای تحتانی را ، که قبلاً آرماتوربندی آن را اجرا کرده و کار گذاشته ایم، بتن ریزی می کنیم. بدین ترتیب پروفیل های فولادی مزبور در شمع مهار می شوند و پروفیل های فولادی همراه با شمع نیز در خاک مهار می گردند. پس از اجرای مراحل فوق، عملیات گودبرداری را به صورت مرحله به مرحله اجرا می کنیم. در هر مرحله، پس از برداشتن خاک در عمق آن مرحله، برای جلوگیری از ریزش خاک، با استفاده از دستگاههای حفاری ویژه، در بدنه ی گود چاهکهایی افقی یا مایل، به قطر حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر، دزر جداره ی گود حفر می کنیم. آنگاه درون این چاهکها میلگردهایی را کار گذاشته و سپس درون آنها بتن تزریق می کنیم. طول این چاهکها، به نوع خاک و پارامترهای فیزیکی و مکانیکی آن، و نیز به عمق گود بستگی دارد و مقدار آن در حدود ۵ تا ۱۰ متر است.
 
پس از انجام این مرحله، پانلهای بتنی پیش ساخته ای را در بین پروفیلهای قائم قرار داده و آنها را از سویی به میلگردهای بیرون آمده از چاهکها به نحو مناسبی متصل می کنیم و از سویی دیگر پانلها را به پروفیلهای قائم وصل می کنیم. به جای استفاده از این پانلهای پیش ساخته می توانیم آنها را به صورت درجا اجرا کنیم. همچنین می توانیم ابتدا بر روی دیواره آرماتور بندی کرده و سپس بر روی آن بتن پاشی (shotcrete) کنیم.


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت , اصول ,گودبرداری , , , , , ,گودبرداری , طراحی و ,اجرای ,سازه های ,نگهبان در ,مهندسی عمران , , , , ,انواع روشهای ,پایدارسازی گود , ,۲-۱ ,روش مهار سازی , , ,بتن پاشی (shotcrete) کنیم.,
مقالات مرتبط در این دسته
بتن ریزی در آب پاورپوینت
دانلود بررسی شیمی سیمان و مراحل تولید آن پاورپوینت
دانلود بررسی معرفی مدل های آنتروپی و شانون و کاربرد آنهاپاورپوینت
دانلود بررسی نسوزها و انواع آن پاورپوینت
دانلود بررسی پنجره های آلومینیومی پاورپوینت
دانلود بررسی , تحلیل کامل اتصالات ساختمانی پاورپوینت
دانلود بررسی ضوابط شهرداری واستانداردهای طراحی ساختمان پاورپوینت
دانلود بررسی بتن خود تراکم SCC پاورپوینت
دانلود بررسی وصله مکانیکی میلگرد (وصله با کوپلر)پاورپوینت
دانلود بررسی کلیات چگونگی نگهداری و دپو مصالح ساختمانی در کارگاه فایل پاورپوینت
دانلود بررسی نکات ایمنی در جوشکاری و برشکاری فایل پاورپوینت
فایل پاورپوینت ایمنی کارگاه های ساختمانی
دانلود بررسی آشنایی با فینیشر(ماشین آلات ساختمانی و راه سازی فایل پاورپوینت
دانلود بررسی روش ها و ایمنی تخریب ساختمان پاورپوینت
دانلود بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی خاکستر برگ بامبو پاورپوینت
دانلود بررسی مقایسه سقف کوبیاکس با سقف یوبوت و پیش تنیده پاورپوینت
دانلود بررسی تاثیر روان کننده بر خصوصیات بتن پاورپوینت
دانلود بررسی اجرای پی در ساختمان پاورپوینت
دانلود بررسی میراگر و جداگر پاورپوینت


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.